Light Gallery Boortmeerbeek 2.7

Leuvensesteenweg 248
Boortmeerbeek, 3190
Belgium

About Light Gallery Boortmeerbeek

Contact Details & Working Hours

Details

De naam Light Gallery werd pas in 2010 in het leven geroepen, maar de organisatie heeft al een lange verlichtingsweg achter de rug sinds de opstart van de Massive NV in 1926.

Over de jaren heen groeide Massive uit tot een multinational met vertakkingen over heel Europa en was het merk toonaangevend in de verlichtingssector.

In 2006 kocht Philips Massive op en enkele jaren later werd beslist om de winkels op te frissen en van een nieuwe naam te voorzien. Light Gallery was geboren. Om de klanten nog beter te adviseren en te inspireren wordt ook het innovatieve karakter meer in de verf gezet. De nieuwste trends worden nog beter opgevolgd zoals bij de lancering van de Hue LED-lampen.

Nog steeds is Light Gallery met zijn 10 vestigingen de grootste verlichtingsspeciaalzaak van de België, met keuze uit meer dan 3000 verschillende armaturen, en dit voor verschillende stijlen en kamertypes. Of u nu zoekt naar verlichting voor uw badkamer, slaapkamer of tuin, of u nu een klassiek of modern interieur heeft, wij kunnen de juiste oplossing bieden.

Onze lichtadviseurs zijn opgeleid om u bij te staan om de lichtoplossing te vinden op maat van uw interieur en uw budget. Indien u bouwt of verbouwt kunnen zij eveneens een lichtplan opstellen.
Vergeet zeker niet om ook gebruik te maken van de andere services die wij aanbieden zoals de leverings- en plaatsingsdienst die u het leven nog makkelijker zullen maken.