L-Botics 3.47

5 star(s) from 33 votes
Huidevettersstraat 5
Houthalen, 3530
Belgium

About L-Botics

L-Botics L-Botics is a well known place listed as Education in Houthalen , Robotics in Houthalen ,

Contact Details & Working Hours

Details

L-Botics stimuleert jongeren tussen 7 en 18 jaar tot het ontwerpen, bouwen en programmeren van robots. Naast technische vaardigheden hechten wij ook belang aan het overdragen van kennis, communicatie en samenwerking in teamverband. Wij focussen ons vooral op de Lego Mindstorms EV3 robotpakketten en nemen deel aan verschillende (inter)nationale wedstrijden.

L-Botics is een samentrekking van Lego en robotics. Het is een roboticaclub voor jongeren tussen 7 en 18 jaar die opgericht is door VZW Inrichtende Macht Lucerna en actief is sinds 2010. Wij tellen momenteel zo'n 8 coaches en bieden roboticalessen aan in Antwerpen, Brussel, Genk, Houthalen en Melle. Naast het volgen en organiseren van roboticalessen, zetten wij verschillende buitenschoolse activiteiten op touw, zoals workshops en excursies en nemen wij deel aan wedstrijden als First Lego League, Robocup Junior en Infomatrix.

FAQ
L-Botics Houthalen
* Hoe kunnen we een vraag stellen aan de organisatie?
- Je kan de organisatie mailen op het adres lbotics@lucerna.be
* Kan ik inschrijven voor 1 woensdagmiddag (workshop)?
- Inschrijven is per module, er zijn modules die 1 woensdagmiddag duren en er zijn er die meerdere woensdagmiddagen duren. Indien de module meerdere dagen duurt schrijf je je in voor alle woensdagen dat deze module doorgaat.
* Hoeveel betaal ik?
- Gratis! Robotkampen die doorgaan tijdens de schoolvakanties zijn wel betalend.
* Wanneer start de academie?
- De academie start stipt om 13u30, het is dus aangewezen om al iets vroeger aanwezig te zijn. Vanaf 13u15 kan u terecht bij L-Botics.
* Wanneer stopt de academie?
- De sessie stopt om 15u30, vanaf dit uur gaan we naar de inkomhal waar u uw zoon/dochter kan ophalen.
* Waar/Locatie?
- Huidevettersstraat 5, 3530 Houthalen-Helchteren
Aan de parking van de school is er genoeg parkeerplaats.