KurkGoodies 2.35

Weteringstraat 25
Ravels, 2380
Belgium

About KurkGoodies

Contact Details & Working Hours

Details

Tassen, portemonnees, pennen, hoeden, armbanden, oorbellen en nog veel meer. Allemaal gemaakt van kurk. Zeker niet nieuw, dat bestaat al jaren, maar nu in een geweldige moderne collectie.
De sieraden en tassen komen vanuit Portugal, maar de fotolijstjes, bijzettafeltjes, theedoosjes, prikborden ed maken we zelf.

Het begon allemaal toen ik de foto’s liet zien aan onze stagiaire en aan mijn oudste dochter, Allebei reageerden ze super enthousiast. Cool, graaf, vet ! Een vriendin zei nog; “daar moet je iets mee gaan doen, demonstraties geven”. Een andere vriendin zei dan weer; “je moet op jaarmarkten gaan staan”. Alleen zag ik dat niet zo zitten maar na overleg met Wendy, mijn schoonzusje, hebben we besloten er 200% voor te gaan. Het zoeken naar een juiste naam was nog niet zo simpel maar we zijn nu van start!

Ons logo en fotoshoot was het begin. (met dank aan Irmy, zij heeft dat geweldig gedaan), Later de Ladies Movie Night in Turnhout, jaarmarkten, demonstraties allemaal super leuk om te doen.