KU Leuven Campus Brugge 3.55

4.9 star(s) from 9 votes
Zeedijk 101
Oostende, 8400
Belgium

About KU Leuven Campus Brugge

KU Leuven Campus Brugge KU Leuven Campus Brugge is a well known place listed as University in Oostende , College & University in Oostende ,

Contact Details & Working Hours

Details

Bij de start van het academiejaar 2017-2018 opent KU Leuven een gloednieuwe campus in Brugge voor studenten industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) en voor studenten revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Studenten die gestart zijn met hun bacheloropleiding in september 2016 studeren eerst nog op de campus in Brugge, die de KU Leuven deelt met Vives. Vanaf september 2017 nemen alle studenten en onderzoekers hun intrek op de gloednieuwe campus in Brugge, vlakbij het station.

Op de campus in Brugge hangt er een ongedwongen, persoonlijke sfeer. De docenten zijn gemakkelijk aanspreekbaar en je trekt eropuit met studenten uit andere studierichtingen. Op die manier leer je het leven vanuit vele invalshoeken bekijken. Persoonlijk onderwijs is een van de troeven van de campus in Brugge: de groepen zijn klein en docenten maken er een punt van om te werken en te leven tussen de studenten. Als student kun je ook altijd rekenen op advies en begeleiding, op remediëring van problemen of op heroriëntering.