Kruishof Charmehotel 4.02

4.8 star(s) from 80 votes
kruishofstraat 1
Oostende, 8400
Belgium

About Kruishof Charmehotel

Kruishof Charmehotel Kruishof Charmehotel is a well known place listed as Hotel in Oostende , Meeting Room in Oostende , Bed And Breakfast in Oostende ,

Contact Details & Working Hours

Details

’t Kruishof is een familiaal, sfeervol plattelandshotelletje op amper 800m van zee. Er is een polyvalente ruimte, ideaal voor vergaderingen, bijeenkomsten,.. Een ideale uitvalbasis voor een fietstochtje door het platteland, een dagje zee of shoppen in de stad.
Doe je het toch liever wat rustiger aan, dan vind je zeker een rustig plekje in de tuin, of geniet van sauna en welness in Villa Aqua -op amper 2 km van ons.
Neem 's morgens gerust je tijd om te ontbijten en maak je keuze uit het rijkelijk ontbijtbuffet: artisanale streekproducten, verschillende sapjes, vers gebakken broodjes, eitjes,..
Geen zorgen, je kinderen spelen veilig ver weg van de straat. Ze kunnen al hun energie kwijt op de reuzentrampoline, go-carts,mini-voetbalveldje,..
Er is een ruime parking én deze is gratis ;)
Met zijn comfortabele gastenkamers, een zee van ruimte en een prima service is dit de ideale accommodatie voor uw familie. De gastvrijheid krijg je er gratis bovenop !