Kreaty 3.93

4.6 star(s) from 69 votes
Heirbaan 49
Burcht, 2070
Belgium

About Kreaty

Kreaty Kreaty is a well known place listed as Hair Salon in Burcht , Spas/beauty/personal Care in Burcht ,

Contact Details & Working Hours

Details

Zeg niet zomaar 'kapsalon' tegen Kapsalon Kreaty!
Zo is er de gezellige huiselijkheid die ons salon uitademt. Een bezoek aan de kapper moet een ontspannende ervaring zijn, en dat kan niet in een steriele omgeving. Daarom zorgt onze warme saloninrichting, compleet met kaarsjes en een bloemetje hier en daar, dat je helemaal tot rust komt bij Kreaty!
We hechten ook erg veel belang aan opleidingen. Door ons voortdurend bij te scholen, kunnen we de nieuwste trends en technieken blijven aanbieden. Naast het bezoeken van cursussen, shows en beurzen in eigen land, gaan we zelfs tot in Londen om opleidingen te volgen bij topacademies zoals Vidal Sassoon en Sanrizz!
Ook zijn er onze kwalitatieve producten: door te kiezen voor merken als O'right en Medavita, kiezen we duidelijk voor natuurlijke producten, die zachter zijn voor huid en haar, maar toch prachtige resultaten boeken. De lekkere geuren dragen bovendien bij tot uw ontspanning!

Ben je op zoek naar een duidelijke meerwaarde, naar vakmanschap, en naar service? Dan ben je bij Kreaty in Burcht absoluut aan het juiste adres...!