Kok Jan 2.6

5 star(s) from 3 votes
Paepestraat 13
Herenthals, 2200
Belgium

About Kok Jan

Kok Jan Kok Jan is a well known place listed as Event Planner in Herenthals ,

Contact Details & Working Hours

Details

Mijn naam is Jan Schoovaerts. Ik ben een klassiek geschoolde kok. Mijn opleiding volgde ik aan Ter Groene Poorte in Brugge. De afgelopen jaren deed ik heel wat professionele ervaring op. Ik werkte onder meer in ’t Claeverblat in Hasselt, het Scholteshof in Stevoort, De schone van boskoop in Boechout en het Hilton hotel in Antwerpen.

In 2004 ben ik met een eigen zaak gestart. Oorspronkelijk werkte ik enkel als kok aan huis. Intussen ben ik uitgegroeid tot volwaardig event manager, met een kwalitatief sterk uitgebouwde culinaire component.

Mijn keuken omschrijf ik als puur, eerlijk en creatief. De basis van mijn gerechten zijn dagverse, vaak biologische producten. Ik experimenteer met kruiden en texturen en zoek naar verrassende, soms gewaagde, maar altijd heerlijke smaakcombinaties. Mijn gerechten zijn hedendaags, met invloeden van verschillende culturen.

Bij mij, sta jij, de klant, centraal. Ik werk niet met vooraf bepaalde menu’s of formules. We bespreken samen wat je precies zoekt en, afhankelijk van je budget en wensen, doe ik een voorstel op maat. Dat kan variëren van een intiem sterrendiner bij jou thuis tot een teambuilding event op locatie. Waar je ook voor kiest, ik geef het beste van mezelf.