KLJ Gistel 2.59

5 star(s) from 2 votes
markt 3
Gistel, 8470
Belgium

About KLJ Gistel

KLJ Gistel KLJ Gistel is a well known place listed as Organization in Gistel , Youth Organization in Gistel ,

Contact Details & Working Hours

Details

Het doel van de KLJ is vooral om zich te amuseren, om plezier te maken. De KLJ werd in 1927 opgericht en was oorspronkelijk bedoeld voor de plattelandsjongeren en is uit een vereniging voor landbouwers ontstaan. Tegenwoordig komen de meesten onder ons niet uit de landbouwsector.

De doelgroep van de KLJ bestaat uit jongeren van 16 tot 20-25 jaar (eigenlijk tot men getrouwd is), maar men kan eigenlijk al vanaf de leeftijd van 15 jaar bij de vereniging aansluiten.
De KLJ organiseert voornamelijk ontspannende activiteiten. Zo organiseren ze activiteiten binnenshuis zoals een nieuwjaarsreceptie. Daarbij worden verschillende spelletjes gespeeld en cadeautjes uitgedeeld. Verder organiseert de KLJ ook nog een gezelschapsavond en een streekbierenavond in het lokaal zelf.

Maar ook buitenshuis zoals een lasershooting of dergelijke stoere activiteiten. Ook een uitstap naar de bioscoop, bezoek aan een pretpark of zwembad, enz kunnen aan bod komen.

De KLJ organiseert ook meerdaagse activiteiten. Naast het jaarlijkse kamp gaat de KLJ ook geregeld op daguitstap (zoals een dagje Londen).

Ook wordt er om de 2 jaar een landjuweel gehouden door een vlaamse-KLJ waarbij het vendellen, wimpelen en piramidebouwen centraal staan. Dit is een 2 dagen durend evenement.