Klasseslager Quatacker 3.86

4.8 star(s) from 26 votes
Heistraat 265
Sint-Niklaas, 9100
Belgium

About Klasseslager Quatacker

Klasseslager Quatacker Klasseslager Quatacker is a well known place listed as Shopping/retail in Sint-Niklaas , Meat Shop in Sint-Niklaas , Butcher in Sint-Niklaas ,

Contact Details & Working Hours

Details

Welkom

Misschien bent u reeds jaren een trouwe klant, of bent u nog onbekend met onze zaak.

Wij heten iedereen hartelijk welkom op onze website!



Hoe het allemaal begon …

Er was eens een jongen met een droom! Of eigenlijk waren het er twee: fietsenmaker of slager worden. Hoewel hij nu nog aan de fietsen van zijn twee dochters mag prutsen, heeft hij toch de juiste keuze gemaakt om zijn passie als slager te verkiezen. Hij leerde immers een meisje kennen die ook gebeten was door de slagersmicrobe. Als één team gingen ze hun gezamenlijke droom achterna, een eigen zaak.



Hun evolutie …

Sinds 1936 is de passie voor het slagersvak begonnen en dit momenteel voor de 4de generatie. Dit zal je zien en proeven in onze producten.

In 1987 zijn we begonnen met kwaliteitsslagerij Jo & Bea en of het kwaliteit was. Ze deden mee aan vakwedstrijden en haalden verschillende prijzen binnen. Eén van hun mooiste titels was Europees kampioen met hun salades. Hun verse, eigenhandig gemaakte, overvloedige aanbod aan salades is nu nog steeds een topper. Ook voor hun extra kwaliteitsvlees zijn Jo & Bea gekend, ze waren bij de eerste verdelers van Certusvlees.

Aangezien blijven leren en de klant zo goed mogelijk dienen hun motto is, hebben ze enkele jaren geleden hun winkel volledig veranderd. De kwaliteit en de persoonlijke band met de klant bleef bestaan, maar werd in een nieuw jasje gestoken. Jo & Bea werden Topklasse, waar zij hun vakkennis konden delen met andere slagers en op die manier van elkaar konden bijleren om hun klanten nog beter te dienen. Maar het streefdoel was nog niet bereikt! Samen met enkele andere collega’s wilden ze nog beter doen, nog meer klaarstaan voor de klant en vooral hun producten blijven verbeteren en kwalitatief hoogstaand blijven. Sinds 2011 zijn ze Klasseslager en het staat hun.

De passie werd doorgegeven naar de volgende generatie. In 2013 kwam hun oudste dochter Nikki mee in de zaak. Samen willen ze de zaak verder uitbouwen en hiervoor zijn ze begin 2014 volop aan het plannen om hun klanten met een groter assortiment, meer streekproducten en dezelfde inzet en kwaliteit te verwennen.

Klasseslager Quatacker blijft de klant op de eerste plaats zetten en zijn steeds bereid om hiervoor te blijven leren!

Uw Klasseslager staat garant voor een ruime keuze aan salades, charcuterie, vers vlees en heerlijke vers bereide gerechten