Kiesploeg Via Nova 2.17

5 star(s) from 1 votes
Hertogstraat 178
Heverlee, 3001
Belgium

About Kiesploeg Via Nova

Kiesploeg Via Nova Kiesploeg Via Nova is a well known place listed as Non-profit Organization in Heverlee , Sorority & Fraternity in Heverlee ,

Contact Details & Working Hours

Details

Dit is de pagina voor de kiesploeg "Via Nova", hier zal alle informatie staan over alle acties en activiteiten tijdens onze kiesweek.

Wat is nu eigenlijk een kiesploeg? Een kiesploeg is een ploeg die zich kandidaat stelt om het bestuur van het volgende academiejaar van een vereniging op zich te nemen. Uit tradities van deze verkiezing is er een kiesweek die plaatsvindt voor de verkiezingen kunnen gebeuren. Om de verkiezingen te winnen heeft de kiesploeg Via Nova zeker uw stem nodig!

De kiesploeg gaat zich voorstellen op het departement waarvoor ze opkomt tijdens de kiesweek. Dit houdt in dat de kiesploeg gedurende een week (9-13/05) op het departement zal staan met een infostand. Aan deze infostand zullen dagelijks gratis voedingswaren en verschillende dranken uitgedeeld worden. Op deze manier hoopt de kiesploeg de studenten zo goed mogelijk te informeren en ook te verwennen.

Waar staat Via Nova nu voor? Het is eigenlijk niet zo moeilijk, elke persoon die een beetje Latijn kan, zal snel begrijpen wat het betekent. Maar we zullen dit hier nog snel even uitleggen voor de mensen die geen Latijn gevolgd hebben. Via staat voor weg, nova staat voor nieuwe. Letterlijk vertaald betekent het dus “nieuwe weg”. Met die gedachte wil deze kiesploeg aan het nieuwe academiejaar beginnen. Een nieuwe start, een nieuwe weg. Deze weg zal zeker vol met verrassingen liggen, maar daar zal de kiesploeg klaar voor zijn!

Help de kiesploeg verkozen te worden en stem dus zeker op “Via Nova”!