Kasteel Wurfeld 4.73

4.6 star(s) from 174 votes
Kapelweg 60
Maaseik, 3680
Belgium

About Kasteel Wurfeld

Kasteel Wurfeld Kasteel Wurfeld is a well known place listed as Restaurant in Maaseik , Hotel in Maaseik ,

Contact Details & Working Hours

Details

Marleen en Etienne Odekerken heten u van harte welkom op de website van Hotel Restaurant Kasteel Wurfeld.

Landelijk gelegen in een majestieus park, op een steenworp afstand van Maaseik, ligt Kasteel Wurfeld. Het pittoreske hotel restaurant is de perfecte locatie voor een moment van zorgeloze ontspanning in Limburgse sferen.

Goed bereikbaar met voldoende eigen parkeergelegenheid geniet u van de prachtige natuur in een entourage van rust en historische sfeer.

Kasteel Wurfeld is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig complex met 33 hotelkamers, lounge-bar, 3 multi functionele zalen en een restaurant. Een unieke locatie voor vergaderingen, seminaries, meerdaagse bijeenkomsten, feesten, partijen en familie bijeenkomsten.

Persoonlijke aandacht en service staan hoog in het vaandel. Met zicht over de riante kasteeltuinen worden culinaire streekgerechten geserveerd en is er de ideale ambiance om culinair te kunnen genieten in Kasteel Wurfeld.
Helaas zijn huisdieren niet toegelaten.

In de "Wintertuin" het gezellige a la carte restaurant heeft u volop keuze aan gerechten met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Met keuzes uit diverse menu mogelijklheden en het vriendelijk geprijsde zondagmenu heeft u een prima reden om eens kennis te komen maken.

Kasteel Wurfeld is natuurlijk toegangkelijk voor rolstoelgebruikers en gasten met een lichamelijke beperking. Via onze rolstoellift heeft u toegang tot het restaurant, de zalen en onze receptie. Tevens beschikt het hotel over 2 speciale, mooi ingerichte, andersvaliden kamers die aan alle vereisten voldoen.

Kasteel Wurfeld is verkozen tot winnaar in de categorie "Hotel" op de website van Zoover. Internationale bezoekers hebben Hotel Kasteel Wurfeld verkozen als winnaar van het Zoover Recommended certificaat 2010. Enkel hotels/vakantieverblijven met hoge scores binnen Europa verkrijgen deze onderscheiding.

Graag nodigen wij u uit om uw ervaringen met ons te delen in ons gastenboek op deze website. Wij hopen u binnenkort eens te mogen begroeten in Kasteel Wurfeld.

Marleen & Etienne Odekerken en het team van Hotel Restaurant Kasteel Wurfeld.