Kasteel Breivelde 5.18

4.6 star(s) from 111 votes
Parkstraat 1
Zottegem, 9620
Belgium

About Kasteel Breivelde

Kasteel Breivelde Kasteel Breivelde is a well known place listed as Food & Restaurant in Zottegem ,

Contact Details & Working Hours

Details

De uitbaters van Kasteel Breivelde zijn zussen, zielsverwanten en beste vriendinnen. Ze groeiden op in het landelijke Sint-Lievens-Esse en wonen momenteel in Herzele. Al hun hele leven vormen ze een complementair duo, en dat is ook de reden waarom ze samen een eigen zaak gestart zijn.

Na het gemeentehuis en de kerk past alleen een feeëriek kasteel in het rijtje. Voor een betoverend huwelijksfeest biedt Kasteel Breivelde een uniek en adembenemend kader. Het kasteel is omringd door een prachtig natuurdomein dat zich uitstrekt over 14ha. Je vindt er eeuwenoude bomen, romantische wandelpaden, zwanen op de "spiegelvijver",... Daarboven torent het romantische Kasteel.

Kasteel Breivelde beschikt over 2 verdiepingen. Op de benedenverdieping is er plaats tot 100 personen. Op de bovenverdiepingen is er nog extra ruimte voor 120 personen.

Indien we werken met een alternatief concept, zoals een Walking Dinner, is er een totale ruimte voor 300 personen.

Naast de 2 verdiepingen beschikt Kasteel Breivelde ook over een prachtig terras dat naar wens gebruikt kan worden om uw feest onvergetelijk te maken.

Onze chef-kok presenteert een heerlijke keuken met uitstekende gerechten. Volgens uw maak en budget bieden wij u en uw gasten een overheerlijk menu.

Vooraan het domein is er een ruime parking voorzien. Ceremoniewagens en koetsen zijn toegelaten tot aan de ingang van het kasteel.

Kom gerust een kijkje nemen of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Aan de hand van dit gesprek, maken wij voor u een offerte volledig op maat.

Wij luisteren naar jullie wensen en maken het waar.
Alles, maar dan ook echt alles is mogelijk die dag!!