Kapsalon Nuance Deinze 3.7

4.9 star(s) from 25 votes
emiel clauslaan 68
Deinze, 9800
Belgium

About Kapsalon Nuance Deinze

Kapsalon Nuance Deinze Kapsalon Nuance Deinze is a well known place listed as Hair Salon in Deinze , Spas/beauty/personal Care in Deinze ,

Contact Details & Working Hours

Details

Het realiseren van voorspelbare resultaten bij het kleuren van haar kan een uitdaging zijn bij sommige cliënten. Dit wordt veroorzaakt door vele factoren - het overleg tussen cliënt en kapper, de mate waarin de kapper het product begrijpt, het niveau van vaardigheid van de kapper en de gebruikte techniek. Door topkappers te certificeren en hen Redken Certified Haircolorists te noemen, maakt Redken het cliënten makkelijker de kleur te krijgen die ze willen. Redken zet deze zeer getrainde coloristen, toegewijd aan vakmanschap en bereid te investeren om de beste te worden, in de spotlight. Zo zorgt Redken ervoor dat het makkelijker wordt klanten en uitmuntende coloristen bij elkaar te brengen.

D'Haeyere Inge van het kapsalon Nuance heeft kort geleden het examen voor de certificering behaald (zowel op papier en in de vorm van scenario's, als het praktisch examen). Als resultaat hiervan mag Inge zich een Redken Certified Haircolorist noemen. Cliënten zijn gegarandeerd van uitzonderlijke service en kleurresultaten door het uitgebreide inzicht in haarkleuringsprincipes, het plaatsen van folies, het corrigeren van kleur, creativiteit en contact met de cliënt.

"Color Certification" is ontwikkeld om topcoloristen te herkennen en te belonen. Ons accreditatieproces toetst technische vaardigheden, kennis van haarkleuringsproducten en - principes en de aanpak waarmee coloristen de kleur mengen, aanbrengen en kleur kunnen corrigeren. Wie gecertificeerd is munt uit op het gebied van haarkleuring en geeft uitstekende service aan cliënten," zegt Christine Schuster, senior vice-president educatie voor Redken.

Om een afspraak te maken met D'Haeyere Inge van Nuance kunt u bellen naar 09-380.32.36. Om te weten waar de dichtstbijzijnde Redken Certified Colorist te vinden is, kunt u kijken op www.redken.be
De vakkennis van ons team zorgt ervoor dat je telkens opnieuw het ideale kapsel hebt dat bij je past