Jeugdcentrum Gildhof 2.98

4 star(s) from 4 votes
Aartrijkestraat 43
Eernegem, 8480
Belgium

About Jeugdcentrum Gildhof

Jeugdcentrum Gildhof Jeugdcentrum Gildhof is a well known place listed as Event Planner in Eernegem , Youth Organization in Eernegem ,

Contact Details & Working Hours

Details

Zoek je een betaalbare zaal met uitgeruste keuken en bar om een speciale gelegenheid te vieren? De bovenzaal van Jeugdcentrum Gildhof is heel geschikt voor het geven van verjaardagsfeestjes, jubilea, eerste en plechtige communies, maaltijden, filmavonden of andere activiteiten enz.

De zaal is geschikt voor maximum 150 personen en beschikt over een bar met frigo's en een koelcel, tafels en stoelen en een podium.

Ter plaatse koken is eveneens mogelijk in de restaurantkeuken, uitgerust met inox werktafels, twee gasfornuizen en een industriële vaatwas. Er zijn ook twee percolators aanwezig om koffie te zetten, evenals het nodige servies en bestek.

Voor alle verdere informatie en reserveringen, mail naar johanvanhee@skynet.be of
telefonisch op 0474864082 of 059290246
Drie keer per jaar organiseert het jeugdcentrum een eigen maaltijd (ribbetjes met frietjes, warme beenham met wintergroenten en een barbecue of ontbijt) ten voordele van het onderhoud van de jeugdlokalen. Zowel de Chiro als de KLJ gebruiken lokalen van het gebouw voor hun werking.