Jacobsfruit 3.77

4.6 star(s) from 21 votes
Heide 114
Sint-Truiden, 3800
Belgium

About Jacobsfruit

Contact Details & Working Hours

Details

Hoewel appels en peren pas in het najaar rijp zijn, gonst het het hele jaar van de activiteit op ons bedrijf.

In het voorjaar verwelkomen we je graag op onze 'OPENFRUITDAGEN'. Een gids neemt je dan mee op ontdekkingstocht in ons bedrijf: hij licht elke stap in de fruitteelt toe, gaande van de aanplanting en de oogst tot de sortering en bewaring. Na deze smakelijke rondleiding kan je proeven van al onze producten van eigen bodem: appels, peren, appelsap en honing.

Daarnaast kan je bij ons langskomen tijdens de VUURPOTTENNOCTURNES. Heb jij 's savonds al eens een wandeling gemaakt in de plantages als de fruitbloesems op hun mooist zijn en de vuurpotten hun licht en warmte over de plantages werpen? Dat moet je zeker eens doen! Elke woensdag in april organiseren we i.s.m. Toerisme Sint-Truiden deze nocturnes. Een verteller neemt je dan mee op pad in de onze plantages en brengt je oude en nieuwe fruitverhalen. We sluiten de avond af met een kom heerlijke verse soep.

En heb je er al eens aan gedacht om onze prachtige streek te ontdekken in het kader van een TEAMBUILDING of personeelsuitstap? Actief of ontspannend, culinair of cultureel: Haspengouw is altijd een goed idee! Voor onze teambuildings werken we samen met het evenementenbureau fête à fête, zij werken met plezier een voorstel op maat van jouw bedrijf uit!

Fruit dat je zelf plukt, smaakt extra lekker! Daarom organiseren we tijdens het oogstseizoen 'FRUITPLUKDAGEN'. Een tractor neemt je mee naar de plantage, waar je zelf je fruit kan plukken om nadien mee naar huis te nemen. Na het plukken trakteren we je op een glaasje vers appelsap van eigen bodem. Santé!

Contacteer ons voor meer info of spring eens binnen bij Toerisme Sint-Truiden (tel 011 70 18 23 / info.toerisme@sint-truiden.be).