Internaat Heilig Hart Heverlee 2.93

3.7 star(s) from 3 votes
Naamsesteenweg 355
Heverlee, 3001
Belgium

About Internaat Heilig Hart Heverlee

Internaat Heilig Hart Heverlee Internaat Heilig Hart Heverlee is a well known place listed as School in Heverlee ,

Contact Details & Working Hours

Details

Het Internaat Heilig-Hartinstituut is een internaat voor meisjes van 10 tot 18 jaar. Wij zijn gehuisvest in Mater Amabilis of in Flos Campi. Daar ben je samen met je leeftijdsgenoten om samen te leren en samen te leven.

Ons internaat bevindt zich op een heuse campus, waar je vanaf je eerste levensjaar kan vertoeven tot je afgestudeerd bent op je 21e. Op de campus bevinden zich een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een kleuterschool, een lagere school, een secundaire school en twee hoge scholen. Alles is gelegen is een prachtig groen kader, wat toch wel uitzonderlijk is in zo’n drukke stad als Leuven. Naast het internaat is er zelfs nog een boerderij. Je kan ook volop sporten bij ons. Op ons domein hebben we ook een zwembad, een spiegelzaal, sportvelden enz.

Op ons internaat hoop je enkele enthousiaste mensen te vinden die mee-zoeken, die mee-bouwen en die wanneer het eens tegenvalt, in jou blijven geloven, die het niet opgeven en die je stimuleren om opnieuw te beginnen.

Op ons internaat:

kies je ervoor om samen met anderen op te groeien
vind je een omgeving die je ondersteunt terwijl je aan het studeren bent
leer je zelfstandig worden maar behoud je toch nog die band met thuis.
We hopen dat je je er snel thuis zal voelen en kan dromen van een mooie toekomst voor jezelf en voor allen die je lief zijn.