Interieuradvies Deveux Sakina 2.25

4.8 star(s) from 6 votes
Sint-Truidersteenweg 545
Rijkel, 3840
Belgium

About Interieuradvies Deveux Sakina

Interieuradvies Deveux Sakina Interieuradvies Deveux Sakina is a well known place listed as Home Decor in Rijkel , Real Estate in Rijkel ,

Contact Details & Working Hours

Details

Als interieuradviseur zorg ik ervoor dat je interieur omgetoverd wordt tot een pareltje. Ik hou hierbij rekening met het budget en de smaak van de klant én de stijl van de woning. Het interieuradvies kan zich beperken tot verf, behang of gordijnen of een combinatie van deze 3, of het kan gaan om een totale make-over. De klant ontvangt na elk interieuradvies een uitgebreid adviesmapje met plattegronden, een moodboard en een overzicht van de voorgestelde materialen/kleuren. Bovendien krijgt de klant de mogelijkheid de voorgestelde materialen/producten bij mij aan te kopen, en is er steeds een volledige opvolging van het project voorzien. Hierbij sta ik de klant graag bij met technisch advies en tips.
Een interieuradvies aan huis is er al vanaf 75€. Bovendien ontvang je een waardebon van 50€ (geldig op behang, verf, gordijnen, tapijten, laminaat, parket,...) na elk advies.
Interesse?
Neem gerust vrijblijvend contact op voor bijkomende inlichtingen of een afspraak!
Tel: 0497/648622
E-mail: info@sakinadeveux.be