Instituut Illu 3.38

5 star(s) from 14 votes
Burgemeester Daneelstraat 88A
Kortrijk, 8500
Belgium

About Instituut Illu

Instituut Illu Instituut Illu is a well known place listed as Beauty Salon in Kortrijk , Beauty, Cosmetic & Personal Care in Kortrijk ,

Contact Details & Working Hours

Details

Ze startte haar opleiding in Brugge in het Instituut Heilige Familie “De Maricollen”.
Na haar specialisatiejaar deed Laurence haar eerste werkervaring op in Mondorff-les-Bains te Luxemburg en Villa Thalgo in de befaamde Rue Faubourg Saint-Honoré te Parijs.

Eens terug in haar thuishaven deed ze gedurende meer dan 3 jaar ervaring op in de medische branche als assistente in een dermatologische praktijk.

Laurence T’Jollyn draagt discretie, professionalisme en perfectionisme hoog in het vaandel. Elke klant krijgt een uiterst professioneel onthaal en dito behandeling die tot in de puntjes wordt verzorgd.

Er wordt gestreefd naar een persoonlijk contact met elke klant.

Bij instituut Illu krijgt U enkel behandelingen die een 100 % doeltreffend resultaat geven. Geen enkele behandeling wordt uitgevoerd nadat eerst de doeltreffendheid werd uitgetest. Geen valse beloftes of woorden, maar efficiënte behandelingsmethodes zorgen steeds voor een doelgericht resultaat.

Zo werd in de laatste jaren enkel geïnvesteerd in geloofwaardige en weliswaar dure apparatuur: de microdermabrasie van Crystal Clear, de definitieve ontharingsmethode van PhotoNova en de huidtherapie van Environ.