Il Mondo Di Miccoli 3.59

5 star(s) from 25 votes
Baron de Gieylaan 112
De Pinte, 9840
Belgium

About Il Mondo Di Miccoli

Il Mondo Di Miccoli Il Mondo Di Miccoli is a well known place listed as Restaurant/cafe in De Pinte , Restaurant in De Pinte ,

Contact Details & Working Hours

Details

Il Mondo Di Miccoli mag zich trots dé culinaire hotspot van De Pinte noemen. De Italiaanse chef en zaakvoerder Carlo Miccoli laat u samen met zijn vrouw Jasmine kennismaken met een gastronomische Italiaanse keuken in een eigentijds-chic interieur. De intieme sfeerverlichting en de houten vloeren en tafels en zorgen voor een uiterst gezellige en warme sfeer.

Het restaurant staat vooral bekend om zijn heerlijke specialiteiten: de tortelloni Alfredo, de gegrilde gamba's en de gerechten met truffel en la tagliata bezorgden reeds talloze klanten een gastronomische glimlach van oor tot oor. Dat succes ging niet onopgemerkt voorbij: Il Mondo di Miccoli werd door het maandblad Culinaire Ambiance uitgeroepen tot derde beste restaurant van Vlaanderen en kreeg heel wat eervolle vermeldingen in de media.

De wijnkaart biedt een gevarieerde selectie Italiaanse kwaliteitswijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een vriendelijke en professionele bediening maakt het plaatje compleet.

Er is bovendien een zaaltje beschikbaar t.e.m 12 personen