Il Cigno Dansstudio's 4.15

4.8 star(s) from 30 votes
Koestraat 21
Merelbeke, 9820
Belgium

About Il Cigno Dansstudio's

Il Cigno Dansstudio's Il Cigno Dansstudio's is a well known place listed as Sports & Recreation in Merelbeke , Non-profit Organization in Merelbeke ,

Contact Details & Working Hours

Details

Bij Il Cigno kan je terecht voor een degelijke opleiding klassieke dans, modern jazz en hiphop. Maar ook andere stijlen zoals onder andere musical, hedendaags, breakdance, Pilates, NIA en funky workout staan op het lessenrooster. Dit ruime aanbod aan lessen wordt niet alleen georganiseerd in Merelbeke maar ook in Sint-Martens-Latem, Deurle en Lochristi.

Naast lichamelijke conditie ontplooien onze leerlingen ook hun persoonlijkheid. Ze spannen zich fysiek in en creëren iets moois en intens, individueel of in groep. Na een paar jaar les te hebben gevolgd worden de bewegingen verfijnder, genuanceerder en vooral bewuster. De leerlingen leren dat hard werken fijn is en voldoening geeft. In onze ogen is iedere leerling uniek en willen we haar/hem de allerbeste kansen aanbieden om zich te kunnen ontplooien in hun passie voor dans.

Iedere 2 jaar staan de leerlingen op het podium, zo raken ze vertrouwd met de sfeer van een groot theater en wordt hun techniek omgezet in een choreografie, wat hen weer een ervaring rijker maakt.