IJD Antwerpen 3.67

Groenenborgerlaan 149
Antwerp, 2020
Belgium

About IJD Antwerpen

IJD Antwerpen IJD Antwerpen is a well known place listed as Religious Organization in Antwerp ,

Contact Details & Working Hours

Details

IJD, Jongerenpastoraal Vlaanderen is een landelijke organisatie die deel uitmaakt van het Vlaamse jeugdwerk en gekaderd is binnen de katholieke Kerkgemeenschap. IJD werkt rond 4 pijlers: persoonlijke groei, ontmoeting, geloof en engagement.

Actie en interactie. Zo werken sociale media nu eenmaal. Vind-ik-leuken en vriendjes worden. Maar goede vrienden maken ook goede afspraken.

RESPECT
Wij houden van een goed gesprek. Constructieve feedback op onze diensten en producten verwelkomen wij. We hebben respect voor eenieders mening. Scheldpartijen, discriminerend racistisch taalgebruik en andere opmerkingen die niet stroken met ons idee van internethoffelijkheid daarentegen verwijderen we onvermijdelijk.

POLITIEKE BOODSCHAPPEN
Wij zijn geen politieke partij en zullen dat ook nooit worden. We zullen in onze berichtgeving daarom nooit een politieke voorkeur laten blijken. We verwachten van onze facebookfans dezelfde houding in reacties.

EVENEMENTEN AANKONDIGEN
Organiseer je een evenement, laat ons dat dan bij voorkeur weten via een privébericht in plaats van het op onze timeline te posten. Als wij het zelf posten, zal het veel meer visibiliteit krijgen bij onze volgers.

CONTACT
Met vragen kun je altijd terecht bij ons, via een reactie, via de bericht-knop op deze facebookpagina of door een mailtje te sturen naar ijdantwerpen@ijd.be .