Hotel- en Toerismeschool Spermalie 5.42

Snaggaardstraat 15
Brugge, 8000
Belgium

About Hotel- en Toerismeschool Spermalie

Hotel- en Toerismeschool Spermalie Hotel- en Toerismeschool Spermalie is a well known place listed as School in Brugge , Education in Brugge ,

Contact Details & Working Hours

Details

Opleiding Hotel TSO, Restaurant- en Keuken BSO, Toerisme TSO en Hospitality TSO - internaat of externaat.
Opleidingen voor volwassenen: gastronomie, éénjarige opleiding Kok & Kelner, Frans en Spaans, mode,.. zowel in Brugge als in Gent.

ETHISCHE CODE FACEBOOK
BESCHRIJVING
Actie en Interactie. Zo werkt sociale media nu eenmaal. Vind-ik-leuken en vrienden worden. Maar goede vrienden maken ook goede afspraken.

KWETSENDE OPMERKINGEN
Wij houden van een goed gesprek. Constructieve feedback verwelkomen wij. Scheldpartijen, discriminerend racistisch taalgebruik en andere opmerkingen die niet stroken met ons idee van internethoffelijkheid daarentegen verwijderen we onvermijdelijk.

POLITIEKE BOODSCHAPPEN
Wij zijn geen politieke partij en zullen dat ook nooit worden. We zullen in onze berichtgeving daarom nooit een politieke voorkeur laten blijken. We verwachten van onze Facebookfans dezelfde houding.

EVENEMENTEN AANKONDIGEN
Organiseer je een evenement m.b.t. de horeca, laat ons dat dan bij voorkeur weten via een privébericht in plaats van het op onze timeline te posten. Als wij het zelf posten, zal het veel meer visibiliteit krijgen bij onze fans.

VRAGEN STELLEN
Met vragen kun je altijd terecht bij ons, met de bericht-knop op deze Facebookpagina of door een mailtje te sturen naar info@spermalie.be.