Hondenschool Artevelde 3.4

4.9 star(s) from 16 votes
Doornstraat
Evergem, 9940
Belgium

About Hondenschool Artevelde

Hondenschool Artevelde Hondenschool Artevelde is a well known place listed as Sports & Recreation in Evergem , Club in Evergem , Dog Training in Evergem ,

Contact Details & Working Hours

Details

In Hondenschool Artevelde staan gebrevetteerde instructeurs voor je klaar om je op weg te helpen. Ze brengen de basisprincipes van gehoorzaamheid bij. We trainen tweemaal per week in kleine groepen van zes tot acht honden. Op deze manier kunnen we jou en je trouwe viervoeter optimaal begeleiden.
Welke honden zijn bij ons welkom ?
Alle honden zijn bij ons welkom, rashond of kruising, met of zonder stamboom, het doet er niet toe, iedere hond is toegelaten.
Wanneer kan ik starten?
INSTAPMOMENTEN VOOR NIEUWE LEDEN.
Tweemaal per maand zijn er instapmomenten waar nieuwe leden welkom zijn. Op deze instapmomenten wordt een woordje uitleg gegeven over de werking van de club, hoe de lessen verlopen, de verzekering welke we hebben, onze sponsor, ...
Het volgen van een instapmoment IS VERPLICHTEND vooraleer je lessen kan beginnen volgen.
Hoe oud moet de hond zijn?
Puppies kunnen meetrainen in de puppy-klasse vanaf de leeftijd van 3 maanden. Honden ouder dan 6 maanden starten in de A-klasse. Een limiet hebben we niet. Onze leuze is "Je bent nooit te oud om te leren !"
Wat gaat me dit kosten?
We vragen een democratisch lidgeld van 75 € per jaar.
Wanneer is er training?
Op woensdagavond & zondagvoormiddag.
Voor details per klasse zie de website.
Wat mee te brengen naar je eerste les? Zie website