Hokaservice dierencrematorium 3.66

5 star(s) from 151 votes
Kachtemsestraat 350
Roeselare, 8800
Belgium

About Hokaservice dierencrematorium

Hokaservice dierencrematorium Hokaservice dierencrematorium is a well known place listed as Pet Services in Roeselare , Pet Cemetery in Roeselare ,

Contact Details & Working Hours

Details

HOKASERVICE te Roeselare staat sinds vele jaren garant voor het ophalen en cremeren van overleden huisdieren in Vlaanderen en Wallonië.

Doorheen de jaren werden relaties opgebouwd met dierenartsen en dierenvrienden. Steeds meer krijgen wij de vraag naar individuele betrouwbare crematies met vooral duidelijke prijsafspraken. Naar eigen budget en wensen, en op een serene manier afscheid kunnen nemen van uw trouwe viervoeter, helpt U namelijk ook in de verwerking van uw verlies en verdriet.
In ons steeds vernieuwende dierencrematorium, dat garant staat voor enkel individuele crematies, mochten wij ondertussen al héél véél mensen met een warm hart voor dieren verwelkomen. Niet alleen in Vlaanderen, ook ver daarbuiten vinden dierenartsen en dierenvrienden de weg naar ons gespecialiseerd crematorium.

HOKASERVICE en zijn medewerkers zorgen niet enkel voor een welgemeende opvang van de rouwende baasjes, maar ook voor een uiterst discrete, hygiënische en milieuvriendelijke afhandeling van het crematieproces. Daarvoor investeren wij voortdurend in de nieuwste technieken omtrent individuele crematies.

Uw gestorven huisdier is voor ons héél belangrijk, maar vooral ook U die achterblijft! Na vele jaren uw trouwe huisgenoot verliezen is immers een enorme klap!
Heidi, Maureen, Peter en hun team staan altijd klaar om ook U troost te brengen en bij te staan in deze moeilijke periode.
Wij bieden U in alle rust de mogelijkheid om op uw eigen manier uw gestorven huisdier naar zijn/haar laatste rustplaats te brengen.

U kunt zich 7 dagen op 7, 24/24 op HOKASERVICE beroepen om met respect en waardering een laatste afscheid te nemen van uw huisdier.
Ook buiten de normale werkuren en tijdens het weekend zijn wij steeds bereikbaar en wordt er naar U geluisterd.

Vraag raad aan uw dierenarts, hij zal U vast op weg kunnen helpen richting HOKASERVICE indien dit voor U de beste keuze lijkt.