Het Wijnhuis Sint-Niklaas 3.37

4.8 star(s) from 6 votes
Heidebaan 57
Sint-Niklaas, 9100
Belgium

About Het Wijnhuis Sint-Niklaas

Het Wijnhuis Sint-Niklaas Het Wijnhuis Sint-Niklaas is a well known place listed as Shopping/retail in Sint-Niklaas , Shopping & Retail in Sint-Niklaas ,

Contact Details & Working Hours

Details

Het Wijnhuis – opgericht als zijnde ‘De Wijncentrale’/ ‘Het Wijnhuis’ (nu gelegen in de Regentiestraat 67 Sint-Niklaas) – heeftl op 1 april 2012 haar 35-jarig jubileum gevierd met de opening van het nieuwe Wijnhuis Waasland in het voormalig restaurant ‘De Reinaert’.
Iedere levensgenieter kent vast wel dit icoon-restaurant dat jarenlang door ‘Mijnheer Cyriel’ met bekwame hand werd uitgebaat en uitgroeide tot een culinaire trekpleister in Vlaanderen. Een plaats waar iedere Waaslander met enige fierheid aan tafel zat.
Het Wijnhuis Waasland staat garant voor een professioneel no-nonsense-advies op maat en is een groothandel met een toegankelijk en competitief gamma uit 15 landen, exclusieve wijnen voor Horeca, prachtige ontdekkingen voor wijnliefhebbers en begeleidende thema-degustaties voor bedrijven en verenigingen.
Het is de bedoeling van Het Wijnhuis om dit monument aan de ‘Oude Baan’ tussen Gent en Antwerpen in al zijn charme en authenticiteit verder uit te bouwen. De Reinaert , met zijn grote parking, leent zich tot een snel bereikbaar afhaalpunt, een ideale verkenningsplek van meer dan 900 verschillende wijnen, in combinatie met culinaire proeverijen in de voormalige feestzaal.
Met onze ervaring en kennis in import en export willen we op deze locatie uitgroeien tot een ontmoetingsplaats voor restaurateurs, handelaars en wijnliefhebbers, in en rond het Waasland.