Henriette Pop Up 2.88

5 star(s) from 1 votes
Stadspoortstraat 7
Herentals, 2200
Belgium

Contact Details & Working Hours

Details

Henriette Pop Up, vanaf februari 2016 !!

Het Concept
Henriette en Petit Chérie https://www.facebook.com/petitcherie.be/?fref=ts heten je van harte welkom op hun online sales pagina!

Hier kan je terecht voor superieure tweedehandskleding en accessoires van trendy labels voor dames, heren en kinderen.
Je kan komen snuisteren tussen de rekken tijdens één van de koopweekends of op afspraak in de winkel of zelf jouw top stuks te koop aanbieden.

Haar Missie
Henriette wenst iedereen een betaalbare, hippe look en meer levenskwaliteit aan een eerlijke prijs. Ze wil haar 'joie de vivre' met anderen delen en streeft naar meer duurzaam ondernemen én consumeren door te recycleren.

Verkopen
Wil je zelf recente en leuke kleding, accessoires of decoratiestukken verkopen? Dan ben je van harte welkom bij Henriette’s Pop Up. Alle artikelen die in dit plaatje passen, worden geprijsd en gedurende 2 a 3 maanden aangeboden in de winkel.
Na deze periode kan je je overgebleven stuks samen met de opbrengst van de verkochte stuks komen ophalen. Je kan er ook voor kiezen om deze weg te schenken aan het goede doel in plaats van terug mee naar huis te nemen. Zo is een bezoekje bij Henriette altijd een goede zaak.