Hengelhoef vakantie Fijnspar 6 2.88

4.3 star(s) from 3 votes
Hengelhoefdreef 1
Houthalen,
Belgium

About Hengelhoef vakantie Fijnspar 6

Hengelhoef vakantie Fijnspar 6 Hengelhoef vakantie Fijnspar 6 is a well known place listed as Cottage in Houthalen ,

Contact Details & Working Hours

Details

Koester het samenzijn met je gezin of met je vrienden en kenissen en huur je knusse vakantiewoning bij ons.

Onze bungalow biedt slaapplaatsen voor 6 personen en is voorzien van een woonkamer met zetelbed, televisie, keuken en eettafel. Er zijn 2 badkamers, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met stapelbed. Zowel voor- als achteraan de bungalow bevindt zich een zonnig terras.

Op het domein bevinden zich een openluchtzwembad, een speeltuin, een beachvolleybalveld, pingpongtafels, petanquebanen, fietsverhuurfaciliteiten, etc. Op wandelafstand kan je ook terecht in een subtropisch zwembad.

Laat je overweldigen door de ongerepte natuurpracht van de bossen, heide, duinen en vennen in de omgeving. Je stapt, als het ware, vanuit je bed het bos in. Met de kaart van het fietsroutenetwerk ontdek je de purperen heide, gouden zandvlaktes en bossen; rij je door authentieke Maasdorpjes of fiets je kilometers langs de Maas. Voor kuitenbijters trek je naar Haspengouw met zijn glooiende heuvels, kerkdorpjes en bloesemtapijten. Afwisseling troef! Als je niet de mogelijkheid hebt je persoonlijke fiets mee te brengen, kan je aan de receptie een fiets huren per dag, halve dag, of weekend. Kinderfietsen en kinderzitjes zijn eveneens verkrijgbaar. Wandel- en fietskaarten zijn verkrijgbaar aan de receptie van Domein Hengelhoef.

Shopaholics, dit is tevens voor jou de ideale uitvalbasis. Shop je graag in het gezellige centrum van Hasselt, waar je tussendoor ook nog van wat culinaire juweeltjes kan genieten? Of ben je eerder op zoek naar koopjes van de betere merken in de unieke winkelstraat van Maasmechelen Village? De aantrekkelijke historische binnenstad van Maastricht heeft een uitgebreid winkelaanbod. Je vindt hier ook kronkelende steegjes met onontdekte pleinen, verstopte culinaire verrassingen en culturele geheimen.

In de omgeving bevinden zich Domein Bokrijk Genk, Plopsaland Indoor Hasselt, Karting Genk, Nationaal Jenevermuseum Hasselt, etc.

Liefhebbers van rust, natuur en buitenlucht reppen zich dus best richting Domein Hengelhoef in Midden-Limburg.

Natuurlijk is je hond ook welkom bij ons.

Tot binnenkort!
De familie Leemans uit Hoogstraten