Heart For Feeling Good 2.22

Plein 62
Kaprijke, 9970
Belgium

About Heart For Feeling Good

Heart For Feeling Good Heart For Feeling Good is a well known place listed as Health/beauty in Kaprijke , Health & Wellness Website in Kaprijke ,

Contact Details & Working Hours

Details

Een gezonde geest in een gezond lichaam...Dit klinkt als een klassieke 'dooddoener' maar niets is minder waar...Sedert ik in 2010 mijn loopbaan een andere wending heb gegeven, besef ik elke dag meer en meer hoezeer we zelf ons geluk in eigen handen hebben, ongeacht de situatie van het moment of de gebeurtenissen die ons leven overhoop gooien. Natuurlijk helpen de omstandigheden je wel een eindje op weg maar zelfs als de dingen niet lopen zoals je dat zelf zou willen, dan nog is het mogelijk om je vrij 'goed in je vel' te voelen. De laatste zes jaar heb ik zelf mogen leren ervaren wat een bewuste keuze voor meer gezondheid in je leven- zowel op fysisch als op psychisch en emotioneel vlak- kan betekenen. Als gezondheidsconsulente en massagetherapeut heb ik tal van opleidingen gevolgd die mij op alle vlak hebben doen 'groeien'.

Durf jij te kiezen voor een leven vol positieve verandering? Voor meer gezondheid in lichaam en geest? Voor jouw GELUK?
Ontdek dan verder onze website en alle 'feel good' activiteiten die wij voor jou in petto hebben en ervaar dat ook jij aan het roer van jouw leven staat!
Wij zijn officiële distributeur voor JALA, het Italiaanse merk dat BioNatuurlijke cosmetica produceert vanuit een holistische aanpak van Body & Mind. Verder zijn we ook verdeler van Forever Aloë Vera living Products, het gebruikersnetwerk dat staat voor een gezonde levensstijl en een uniek verdienconcept!