Groepspraktijk Het Wiel 2.32

5 star(s) from 3 votes
Overheulestraat 237
Moorsele, 8560
Belgium

About Groepspraktijk Het Wiel

Groepspraktijk Het Wiel Groepspraktijk Het Wiel is a well known place listed as Health/medical/pharmaceuticals in Moorsele ,

Contact Details & Working Hours

Details

In de groepspraktijk “Het Wiel” worden krachten, talenten en ervaringen in diverse technieken en achtergronden gebundeld. We zijn van mening dat via een complementaire samenwerking meer kan bereikt worden dan via individueel werk. We werken aanvullend, elk vanuit onze eigen invalshoek. Omdat we als team onderling informatie uitwisselen, kan een totaalbehandeling aangeboden worden. Deze samenwerking zorgt eveneens voor kortere wachttijden.

Onze bedoeling is om mensen te helpen en te steunen in hun proces. Er wordt niet enkel gekeken naar ‘de klachten’, ‘de ziekte’ of ‘het probleem’, maar naar de persoon in zijn totaliteit. Het is dus vooral de bedoeling om zichzelf beter te leren kennen en zo te kunnen groeien in bewustzijn en gezondheid. Onze methodes zijn een uitstekende manier om je meer bewust te worden van jezelf en je manier van leven. Je leert zelf hoe je stappen kunt zetten en verantwoordelijkheid kunt nemen om een gezonder, gelukkiger en harmonieuzer leven te leiden. Samen bekijken we welk traject voor jou het meest geschikt is. Soms zullen we ook doorverwijzen naar de gepaste aanvullende therapieën of workshops.