GO Campus Mercurius Lommel 2.76

Mudakkers 25
Lommel, 3920
Belgium

About GO Campus Mercurius Lommel

GO Campus Mercurius  Lommel GO Campus Mercurius Lommel is a well known place listed as School in Lommel ,

Contact Details & Working Hours

Details

Een brede school is een instelling die onderwijs verstrekt met als uitgangspunt dat ze slechts één participant is in een samenwerkingsverband van partijen die zich ertoe verbinden jongeren de beste (onderwijs)opvoeding te geven. Even belangrijke participanten zijn onder meer de stad, bedrijven, socio-culturele organisaties,… Kortom: de instanties die actief zijn buiten de schoolmuren maar er eigenlijk niet los van kunnen en mogen gezien worden.

Zo’n school wil Atheneum Mercurius zijn. De eerste bedoeling is degelijk, hedendaags onderwijs verstrekken. Daarvoor stelt de school prima leraren ter beschikking van de leerlingen. Er zijn up-to-date leermiddelen zoals digitale borden, een erg ruim computerpark en het elektronisch leer- en communicatieplatform Smartschool… Er is een prima leerlingenbegeleiding met een op maat gesneden aanpak voor elke verzoek dat van de leerling komt…

Maar er is evenveel aandacht voor projectmatig onderwijs en bij dergelijke onderwijsvisie is de buitenwereld nooit ver weg! Door middel van stages, geïntegreerde werkperiodes, het integreren van ondernemerszin via onder andere een Virtuele kantoorruimte en een minionderneming, wil Atheneum Mercurius de leerlingen levensecht voorbereiden op verdere studies en/of een beroepscarrière.

Atheneum Mercurius is een goede keuze voor elke leerling!