GBS Molenstede 3.01

Dorpsstraat 82
Molenstede, 3294
Belgium

About GBS Molenstede

GBS Molenstede GBS Molenstede is a well known place listed as School in Molenstede ,

Contact Details & Working Hours

Details

Het Gemeentebestuur richt in Molenstede een lokale kleuter- en lagere school in, die deel uitmaakt van het gemeentelijk onderwijsnet van Groot-Diest. Binnen haar kleinschalige structuur bouwt deze school een volwaardige en vernieuwde onderwijsvisie uit. In een vertrouwde omgeving wordt uw kind opvoeding en onderwijs aangeboden binnen een overzichtelijk geheel, dat aansluit bij de eigen leef- en leerwereld. Het eigen midden van elk kind dient als uitgangspunt voor datgene wat de school verder aan begrippen wil uitbouwen.

Het niet vervreemden van dorp en buurt, het kunnen opgroeien in een sfeer van openheid, samenhorigheid en ideologische keuzevrijheid, vormen de eigenheid van het gemeentelijk onderwijs. Binnen methodisch gefundeerde leersituaties wordt hieraan gestalte gegeven.

Onze school wil een verlengstuk zijn van het opvoedingswerk dat reeds in uw gezin gebeurt en waarin het kind kan uitgroeien tot een harmonisch ontwikkelde persoonlijkheid.

Wij, directie en leerkrachten, staan open voor elke vorm van informatieve communicatie die u omtrent onze school wil voeren. Wij zeggen u tevens onze volledige inzet en ijver toe waarmee we de opvoeding van uw kind zullen begeleiden.

Onze school steunt het non-discriminatiebeleid en heet alle kinderen welkom.

De directie en de leerkrachten