Garage Filip Huysentruyt bvba 3.29

4.9 star(s) from 102 votes
Zwevegemsestraat 163
Harelbeke, 8530
Belgium

About Garage Filip Huysentruyt bvba

Garage Filip Huysentruyt bvba Garage Filip Huysentruyt bvba is a well known place listed as Car Dealership in Harelbeke , Automotive Company in Harelbeke , Automotive Repair Shop in Harelbeke ,

Contact Details & Working Hours

Details

UW WAGEN, ONZE PRIORITEIT

AUTOGARAGE
Autogarage Filip Huysentruyt is gespecialiseerd in de verkoop van zowel nieuwe als geselecteerde tweedehandswagens (voornamelijk Audi en Volkswagen). U kunt bij ons ook terecht voor herstellingen en onderhoud van alle merken, tegen de scherpste prijs.

UITGEBREID AANBOD
Wij bieden een uitgebreid aanbod, van compacte stadswagen tot robuuste SUV, voor ieders behoefte en budget! Wij besteden bovendien heel veel aandacht aan de aankoop. We controleren de wagens (bijna uitsluitend van Belgische afkomst) op méér dan 95 punten!

PERFECTE SERVICE
Naast kwaliteit zijn we ook gespecialiseerd in het geven van advies. We zijn op de hoogte van de meest recente fiscale evoluties en uiteraard ook van de Belasting op Inverkeersstelling. Daarnaast regelen wij ook alle administratie voor de verzekeringsmaatschappijen en financieringsinstellingen, zodat u geen zorgen hoeft te maken.

GOLD GARANTIE
De Gold Garantie omvat een zeer uitgebreide waarborg aan een zeer democratische prijs en waarborgt uw mobiliteit voor 24 maanden zonder verrassingen of onvoorziene kosten.

Bekijk ons aanbod op www.huysentruyt.be