Fruit Vanhellemont 3.39

5 star(s) from 8 votes
Heibosstraat 17
Meensel-Kiezegem, 3391
Belgium

About Fruit Vanhellemont

Fruit Vanhellemont Fruit Vanhellemont is a well known place listed as Shopping/retail in Meensel-Kiezegem , Shopping & Retail in Meensel-Kiezegem ,

Contact Details & Working Hours

Details

Fruit Vanhellemont, gelegen in hartje Hageland, is een familiebedrijf, opgericht in 1969 door André en Jeannine. De zonen, Mario en Gert, hebben ondertussen het bedrijf overgenomen. Gestart met 35 are fruitbomen is het bedrijf nu gegroeid tot een areaal van 47ha. fruitbomen.

Naast het telen van diverse soorten appels en peren, waaronder Jonagold, Conférence, Belgica, Sweet Sensation, Golden, Doyenné, Granny Smith, etc., zijn we in 1994 begonnen met het verkopen van eigen hoeve- en streekproducten. Dit assortiment aan eigen producten is in de loop der jaren uitgegroeid tot een zeer breed gamma, allen op basis van de eigen geteelde appels en peren.

Wij hebben verschillende soorten sappen, zoals appelsap, appel-sinaassap en appel-kers. Ook onze Jenevers en Likeuren worden erg geapprecieerd. Het meest gekende en geliefde product is onze Perenadvokaat, maar de appelcider en appelthee moeten daar ondertussen niet meer voor onderdoen.

Confituren mogen uiteraard in ons uitgebreid assortiment niet ontbreken. Appelconfituur, perenconfituur, appel-perenconfituur en appel-rabarberconfituur zijn elk op zich een lekkernij. Maar onze Peren van 't Huis zijn zeker een aanrader. Deze mini-peren op siroop doen iedereen terugdenken aan de tijd van ‘ons oma’ en ze zijn zeer lekker als garnituur bij vleesgerechten of bij desserten.

Los van onze eigen hoeve- en streekproducten, verkopen wij ook tal van andere streekproducten. Zo kan u zeer lekkere, streekgebonden en originele geschenkmanden laten maken waar u zeker iedereen plezier mee kan doen.