Framavino 2.52

5 star(s) from 4 votes
Andernachstraat 7
Ekeren, 2180
Belgium

About Framavino

Framavino Framavino is a well known place listed as Gift Shop in Ekeren , Winery/Vineyard in Ekeren ,

Contact Details & Working Hours

Details

We hebben door onze liefde voor Italië en passie voor wijn de stap gezet om zelf wijnen te importeren. We werken vooral samen met kleinere wijnboeren. Zij zijn dagelijks passioneel bezig met hun producten om zo wijnen van topkwaliteit te maken.

Italië nemen we meer in ons pallet op, maar ook wijnen vanuit Argentinië, chili en zuid-afrika vindt u in ons aanbod terug. Beroepshalve hebben we de kans gehad om deze landen te ontdekken en hun pareltjes te proeven.

Wij organiseren degustaties op locatie of bij u thuis zodat u relaxt kan genieten van ons aanbod, uiteraard zonder enige verplichting. Terwijl u met zijn allen geniet van een lekker glas wijn geven wij u graag informatie over de producent en de streek waar de wijn gemaakt wordt.

Bedrijven en particulieren kunnen bij ons steeds terecht voor eindejaarsgeschenken of gewoon voor een leuk cadeau. Bij interesse, contacteer ons via mail of telefoon en wij zorgen voor de rest. We hopen u zeer binnenkort te laten proeven en onze wijnen te ontdekken.