Forever Living Products Dennes & Kara 1.84

Heikantstraat 23
Opglabbeek, 3660
Belgium

About Forever Living Products Dennes & Kara

Forever Living Products Dennes & Kara Forever Living Products Dennes & Kara is a well known place listed as Professional Services in Opglabbeek , Health/beauty in Opglabbeek ,

Contact Details & Working Hours

Details

Opgericht in 1978 in Scottsdale, Arizona. Forever Living Products is wereldwijd de grootste teler, producent en distributeur van Aloë Vera Producten.

Al meer dan 35 jaar zijn we druk bezig met het zoeken naar de beste natuurlijke bronnen voor gezondheid en schoonheid en deze met iedereen wereldwijd te delen. Met een streven naar kwaliteit en puurheid, zijn we gepassioneerd om iedereen wereldwijd te helpen om er beter uit te zien en om zich beter te voelen. Maar wat betekend dit voor jou?

Wij bieden u een groot scala aan producten aan die u helpen om een gezonde levensstijl te bekomen of u beter in je vel te voelen.

Ook zijn wij opzoek naar mensen die ons team komen versterken. Om zelf veel mensen te helpen en een mooi centje bij te verdienen.

Er zijn dus twee stromen van inkomsten. Dit kan enerzijds door het verkopen van de producten en anderzijds door het opbouwen van een eigen team. Je wordt begeleid door een team van ervaren mensen om zo met dit bedrijf, Forever Living Product, jou doelen en dromen te bereiken.

Wij zijn actief in:
Gewichtsbeheersing op natuurlijke basis.
Huidverzorging
Persoonlijke hygiëne
Voedingssupplementen
Dierenverzorging
Relaxatie & Wellness
Cosmetica
Etc.,..
En dit allemaal aan de hand van natuurproducten.

Wat heeft dit voor ons betekend? Wij hebben onlangs dit bedrijf leren kennen waar je met enthousiasme een mooie aanvulling op je huidig loon kan verkrijgen. Dit bedrijf stelt ons in staat om te werken WAAR we willen, WANNEER we willen, en met WIE we willen.
Wij zoeken mensen die ook graag, net als ons, van thuis uit willen werken zonder stress.
Het is mogelijk deze job te combineren met u huidige job om zo een mooie bijverdienste te bekomen. Op termijn kan er zelfs een full time inkomen mee worden opgebouwd.

Alles is vrijblijvend, je bent niet contractueel verbonden, geen ervaring vereist en er zijn geen eigen investeringen nodig.

Interesse? Contacteer me, dan maak ik graag een afspraak!
+(32)494/13 45 77
poel_dennes@msn.com
Dennes Poel

+(32)472/46 47 83
kara_vandebroek@hotmail.com
Kara Vandebroek