Forever 1.75

Papenvelden 16
Arendonk, 2370
Belgium

About Forever

Forever Forever is a well known place listed as Health/beauty in Arendonk ,

Contact Details & Working Hours

Details

Waarom producten van het merk FLP (Forever Living Products)?

FLP heeft puur natuurlijke producten met een hoog percentage aan aloë vera.
Aloë vera heeft de volgende eigenschappen: ontgiftend, ontstekingsremmend, weerstandverhogend, kalmerend, celvernieuwend/regenererend, dringt door de huidlagen heen, pijnstillend, jeukstillend, bloedstelpend en het is veilig. Aloë vera is een sterke antioxidant. Een hoog percentage in onze dranken en crèmes wil dus zeggen dat al deze eigenschappen werken van binnenuit je lichaam en op je huid.

Aloë vera is het rijkste voedingssupplement uit de natuur en zit boordevol vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen. Helaas hebben wij extra voedingsstoffen nodig, omdat wij onvoldoende binnenkrijgen via onze voeding en meer en meer gifstoffen in ons lichaam krijgen. De meeste supplementen uit de winkel zijn synthetisch; nagemaakte vitamines op chemische basis. Goedkoper inderdaad, maar de werkzaamheid is weinig tot nihil gezien deze onvoldoende worden opgenomen in het lichaam.

WAAROM PUUR NATUUR?
De meeste producten in de winkel bevatten chemische / gifstoffen. Natuurproducten zijn goed voor ons lichaam.

Kwaliteit en kwantiteit spelen een cruciale rol als het gaat om de effectieve werkzaamheid van aloë vera. Hoe hoger het pure percentage, hoe beter het product en de werkzaamheid. FLP is de grootste producent van deze hoogwaardige producten en heeft patent hierop.

Alle producten zijn zeer zuinig in gebruik en bevatten een rijkdom aan vitamines en mineralen.