Focus & WTV 5.29

Kwadestraat 151b
Roeselare, 8800
Belgium

About Focus & WTV

Contact Details & Working Hours

Details

Al sinds 1993 staan Focus & WTV tussen West-Vlamingen. Hiermee zijn we dé audiovisuele media voor nieuws uit jouw regio. Het medialandschap stond al die tijd niet stil en ook wij bewegen mee. Focus & WTV vind je intussen niet alleen op je tv, maar ook online, mobiel en via sociale media.

Via de Focus & WTV Facebookpagina willen Focus & WTV in dialoog treden met jullie: kijkers van Focus en/of WTV, volgers van het nieuws via onze website en sociale media, West-Vlamingen.

We willen graag dat die dialoog op een positieve en constructieve manier gebeurt. Gebruikers van de Focus & WTV Facebookpagina zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden door Facebook geformuleerd (https://www.facebook.com/terms.php?ref=pf). Overtredingen hiertegen zullen niet worden getolereerd.

We vragen aan onze Facebook fans om ons op de hoogte te brengen van ongepaste content. Dit kan via de report buttons of door een mail te sturen naar abuse@facebook.com

Focus & WTV behouden het recht om gebruikers van de Facebookpagina te weren indien zij zich niet houden aan deze voorwaarden.