Fitality Club Deurne 4.88

4.3 star(s) from 101 votes
Ruggeveldlaan 603
Deurne, 2100
Belgium

About Fitality Club Deurne

Contact Details & Working Hours

Details

Fitality een vaste waarde in Deurne, waar jouw gezondheid centraal staat. Omdat jouw wensen voor ons belangrijk zijn streven wij ernaar om jouw op een leuke, veilige, gerbuiksvriendelijke maar ook vooral snelle manier resultaat te laten behalen.

Actie en Interactie. Zo werkt sociale media nu eenmaal. Vind-ik-leuken en vriendjes worden. Maar goede vrienden maken ook goede afspraken.

KWETSENDE OPMERKINGEN
Wij houden van een goed gesprek. Constructieve feedback op onze diensten en producten verwelkomen wij. Scheldpartijen, discriminerend racistisch taalgebruik en andere opmerkingen die niet stroken met ons idee van internethoffelijkheid daarentegen verwijderen we onvermijdelijk.

POLITIEKE BOODSCHAPPEN
wij zijn geen politieke partij en zullen dat ook nooit worden. We zullen in onze berichtgeving daarom nooit een politieke voorkeur laten blijken. We verwachten van onze facebookfans dezelfde houding.

VRAGEN STELLEN
Met vragen kun je altijd terug bij ons met een reactie, met de bericht-knop op deze facebookpagina of door een mailtje te sturen naar deurne@fitality.be