Firenze Fashion Outlet Roeselare 2.4

VLAMINGSTRAAT 9
Roeselare, 8800
Belgium

About Firenze Fashion Outlet Roeselare

Firenze Fashion Outlet Roeselare Firenze Fashion Outlet Roeselare is a well known place listed as Shopping/retail in Roeselare , Outlet Store in Roeselare , Fashion Designer in Roeselare ,

Contact Details & Working Hours

Details

Veel modebewuste fashion lovers zijn ook budgetbewuste consumenten die gericht op zoek gaan naar die winkel die niet alleen het mooiste, maar ook het beste aanbod heeft qua kwaliteit en prijs. Firenze Fashion speelt in op deze trend.
Sinds 1 september 2014 heeft Firenze Fashion Roeselare een nieuw winkelconcept. U vindt er vanaf nu een uitgelezen selectie van exclusieve designercollecties uit het recente verleden, maar dan aan verrassend voordelige prijzen!

Alle stukken zijn met grote zorg geselecteerd uit vorige Firenze Fashion collecties, maar ook uit het recente aanbod van enkele andere, exclusieve leveranciers wat zorgt voor een aantrekkelijke mix van unieke merken en stijlen.Marccain, Red Valentino, Class Cavalli, Seven for all mankind, Patrizia Pepe, Anneclaire, Liu Jo, Twin-set, Elisabetta Franchi…zijn maar enkele van de grote namen die U zal vinden bij Firenze Fashion Roeselare.

Firenze Fashion Roeselare wordt ongetwijfeld een ‘place to be’ voor elke prijsbewuste modeliefhebster.