Feestzalen Roxy 4.16

4.6 star(s) from 66 votes
Nieuwkerkenstraat 297
Nieuwkerken-Waas, 9100
Belgium

About Feestzalen Roxy

Feestzalen Roxy Feestzalen Roxy is a well known place listed as Restaurant/cafe in Nieuwkerken-Waas , Restaurant in Nieuwkerken-Waas ,

Contact Details & Working Hours

Details

Welkom bij Feestzalen Roxy.
Al meer dan 55 jaar bieden wij u unieke feesten in het Waasland.
Wat ooit begon met 1 kleine feestzaal is de dag van vandaag geëvolueerd naar een zaak met 3 feestzalen en een prachtig Chalet omgeven door een siertuin.
Met ondertussen de 3e generatie achter het fornuis, weten wij als geen andere hoe wij van uw feest een unieke aangelegenheid moeten maken.

Wij beschikken over 3 feestzalen een Chalet en een prachtige siertuin met waterpartij, vrijwel uniek in het Waasland. Dit geeft u de mogelijkheid om prachtige foto’s te maken van u feest.

U kan bij ons terecht voor huwelijken, jubileums, babyborrels, verjaardagen, personeelsfeesten, doorfeesten, familifeesten,… kortom voor elke feestelijke aangelegenheid kan u bij ons terecht en wij verzekeren u een prachtig feest!

Sinds 2011 tot begin 2012 werden al onze zalen gerenoveerd door TDesigns Interieurarchitecten. De zalen werden zeer sfeervol, warm, modern en gezellig ingericht, waardoor het bij ons zeer aangenaam feesten is.

Heeft u nog vragen of wenst u een feest te reserveren?
Aarzel niet ons te contacteren.
www.feestzalenroxy.be
03/776 09 09
Familie Daelman – Smet & kinderen