Fans Expo 2.9

4.4 star(s) from 7 votes
Venetiaanse Gaanderijen
Ostend, 8400
Belgium

About Fans Expo

Fans Expo Fans Expo is a well known place listed as Landmark in Ostend ,

Contact Details & Working Hours

Details

Herbeleef de avonturen van onze nationale voetbalhelden

Op 10 juni barst de EK-gekte los. Terwijl onze nationale voetbalhelden zich voorbereiden om Europees Kampioen te worden, en ons land zich verenigt om de ploeg met hart en ziel bij te staan, kan je in de Venetiaanse Gaanderijen in Oostende naar een belevingstentoonstelling over het Belgisch elftal en haar fans.

Geen voetbal zonder fans!

In deze tentoonstelling wordt de rijke geschiedenis van het Belgisch elftal verteld door de fans. Aan de hand van een aantal unieke collecties, bijeengebracht door gepassioneerde supporters die de nationale ploeg al jaren op de voet volgen, worden de hoogte- en dieptepunten van het nationaal elftal belicht.

Een uitzonderlijke collectie voetbalshirts van 25 authentieke truitjes van onder andere Marcel Dries, Jan Ceulemans, Jean-Marie Pfaff en Vincent Kompany, onthult het heldendicht van 12 WK-deelnames, 5 EK’s en 4 Olympische Spelen en een hele reeks kwalificatiematchen. Je ruikt het zweet van onze nationale helden.

Via enkele iconische topstukken uit het Belgische voetbalerfgoed maak je kennis met de levende legendes en de vergeten helden. Hun grote en kleine verhalen worden geïllustreerd met historisch beeldmateriaal.

Een indrukwekkende verzameling voetbalgadgets en hebbedingen legt de almaar groeiende Duivelsgekte bloot.

Iedereen fan!

Haal herinneringen op en poseer met Rik Coppens. Test je voetbalkennis en luister naar voetbalhits uit de oude doos. Maak een selfie met je favoriete duivel en deel je duivels-fanschap. Laat van je horen, zodat ze het tot in Frankrijk horen.

En daag je vrienden uit voor een partijtje voetbal!