Equilli Slaapexpert Demesmacre 2.18

5 star(s) from 3 votes
Tiensesteenweg 272A
Bierbeek, 3360
Belgium

About Equilli Slaapexpert Demesmacre

Equilli Slaapexpert Demesmacre Equilli Slaapexpert Demesmacre is a well known place listed as Retail And Consumer Merchandise in Bierbeek , Mattresses & Bedding in Bierbeek ,

Contact Details & Working Hours

Details

Ontstaan aan de Universiteit van Leuven.

Het verhaal van Equilli begint bij de Afdeling Biomechanica van de KU Leuven. Deze afdeling is gespecialiseerd in rehabilitatie- en preventiebiomechanica. Sinds 2000 voeren wetenschappers er onderzoek naar ergonomie tijdens het slapen. Daarnaast bestudeert de Afdeling Biomechanica ook het gebruik van ergonomische meettechnologie voor toepassingen die specifiek gericht zijn op slaapcomfort. Dit uitgebreid academisch onderzoek vormt samen met een duidelijke zin tot klantgericht ondernemen, de basis voor Equilli.

Science boven sales dus!

De mensen achter Equilli.

Equilli werd opgericht door een team van gedreven onderzoeksingenieurs onder leiding van Vincent Verhaert en Dorien Van Deun. Hun verwondering over het gebrek aan wetenschappelijke innovaties en de overdaad aan valse beloftes in de matrassector heeft hen ertoe bewogen om Equilli op te richten. Vanuit de overtuiging dat het beter kan wordt Equilli vandaag gerund door Vincent, Dorien en hun team. Hun grootste gemene deler: een enorme fascinatie voor ergonomisch slaapcomfort.