EPDM Solutions platte daken 3.18

4.7 star(s) from 66 votes
Rumbeke, 8800
Belgium

About EPDM Solutions platte daken

EPDM Solutions platte daken EPDM Solutions platte daken is a well known place listed as Engineering/construction in Rumbeke , Roofer in Rumbeke ,

Contact Details & Working Hours

Details

EPDM-Solutions doet aan projectbetrokkenheid tot in de hoogste graad!


Geachte Facebook-vrienden,

Wij zijn EPDM-solutions, gespecialiseerd in EPDM-oplossingen voor daken. Ons bedrijf werkt met liefde voor het vak en heeft een hart voor architectuur. Het betoont het grootste respect voor uw architectonische ambities. Onze ervaring leert dat u als architect, aannemer of particuliere klant daar voordeel uit haalt en zo uzelf en/of de bouwheren weet te overtreffen in hun verwachtingen.

Goede architectuur begint bij een stevig concept en natuurlijk ook bij professioneel aannemerschap.

In deze win-winsituatie van wederzijdse projectbetrokkenheid van bouwheer, architect en aannemer heeft Tom Bogaert met de jaren sterke referenties opgebouwd.

Vallen uw keuzes als architect buiten elke architectonische standaardisering? Graag geven wij antwoord op al uw specifieke vragen hieromtrent. Vanzelfsprekend wordt dit antwoord enkel geformuleerd, nadat de technische uitvoerbaarheid hiervan kan worden gegarandeerd volgens de regels van goed vakmanschap.

In die zin gelooft Tom als zaakvoerder steevast in een nauwere samenwerking in de toekomst tussen architecten en EPDM-solutions. Voor ons breekt daarmee een uitdagend hoofdstuk aan vooral dan op het gebied van sharing en knowledge exchange. Wij merken overigens dat deze begrippen bij zowel bouwheren als architecten steeds meer aan de orde zijn.
Dat klinkt natuurlijk mooi, maar als zaakvoerder heeft Tom deze visie heel bewust verweven in de waarden van onze organisatie. Informeren, inspireren en kwaliteitsoplossingen aanreiken is wat Tom en zijn medewerkers drijft.

In zijn bedrijfscultuur en bedrijfsstructuur kiest EPDM-solutions vandaag overtuigd voor zijn partners. Met hen maken we enthousiast rijke cross-overs en staan we dichter dan ooit bij de architect, aannemers, en de bouwheer.
Zijn samenwerking, overleg, flexibiliteit en een open communicatie niet de sleutelbegrippen van vandaag en morgen?

Wij geloven daar rotsvast in!

Heeft u interesse neem gerust contact met Tom of Mathias op.

Hartelijke groeten,

Tom Bogaert
Zaakvoerder EPDM-solutions,
0497 45 35 99

Mathias Van den Berghe
Commercieel medewerker EPDM-solutions
0474 66 93 74