Engelenburcht My Resto 3.94

4.1 star(s) from 41 votes
Kruineikestraat 5B
Tildonk, 3150
Belgium

About Engelenburcht My Resto

Contact Details & Working Hours

Details

“Engelenburcht My Resto” bevindt zich in Tildonk op de site van het oude Urselinenklooster dat zijn oorsprong vindt in 1818.

Sinds 2002 is het voormalige Sint-Angela klooster een beschermd monument en bijna 200 jaar na zijn ontstaan, is de site omgetoverd tot een sociale campus, genaamd “Engelenburcht”. Met “Engel” wordt er verwezen naar Sint-Angela en “Burcht” omwille van de gesloten architectuur van het gebouw. Het gebouw is eigendom van het vroegere KVLV, nu genaamd “Ons”.

Op het gelijkvloers van de site nodigen wij u uit om onze overheerlijke suggesties te ontdekken in onze brasserie op de plaats waar vroeger de missiezusters aten. Tijdens het weekend kan u dineren in ons restaurant in de voormalige kapel van het klooster. Hiervoor dient u wel steeds te reserveren.

Onze gerechten worden zoveel mogelijk samengesteld met streekproducten en met groenten uit de kloostertuin. De gezondste ingrediënten staan bij ons op de eerste plaats.

U kan uw keuze maken uit een gevarieerde menukaart, heerlijke dagmenu’s of onze wekelijkse suggesties. Voor de dagmenu’s haalt onze chef-kok zijn inspiratie uit “Ons kookboek” van de vereniging “KVLV, Vrouwen met vaart”.

Bij mooi weer kan u ook genieten van ons zonnig terras, de perfecte plaats voor uw aperitief.

Ons team kijkt alvast uit naar uw bezoek!