Energie met Reiki 2.3

5 star(s) from 3 votes
Venlosesteenweg 78
Kinrooi, 3640
Belgium

About Energie met Reiki

Energie met Reiki Energie met Reiki is a well known place listed as Medical & Health in Kinrooi ,

Contact Details & Working Hours

Details

Reiki is een Japanse behandeling die zorgt voor stressvermindering, ontspanning en stimulering van het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Reiki heeft een positief effect op angst, depressieve gevoelens, bloeddrukwaarden, en pijn.

Het versterkt je algemene gezondheid zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Jikiden Reiki staat voor ‘direct onderwezen’ ‘originele leer van de ontdekker, Usui Sensei. De universele, positieve energie wordt door een lichte aanraking doorgegeven aan/naar het lichaam van diegene die de reiki wil ontvangen.

Je lichaam en je geest zullen alle spanningen en negativiteiten loslaten. Je zal je helemaal ontspannen voelen De Byosen (blokkades) worden uit het lichaam verwijderd. Hierdoor verminderen pijnen maar ook de oorzaken van het onevenwicht in je lichaam die de oorzaak waren van deze pijnen ontstaan.

Een Reiki behandeling geeft ontspanning voor lichaam en geest. Reiki activeert krachten in ons lichaam om de natuurlijke weerstand tegen negatieve invloeden, bijvoorbeeld stress, te verhogen.

Reiki heeft ook reinigende eigenschappen, internationale ervaringen laten ook zien dat Reiki een serieuze alternatieve healing methode is.
Een behandeling duurt tussen 45 en 90 minuten. Je ligt geheel gekleed op een behandeltafel en de Reiki behandelaar legt zijn handen op verschillende plekken op je lichaam, zoals bijvoorbeeld hoofd, buik, hart, solar plexus, knieën enzovoorts.

Reiki is dus ideaal om te relaxen, maar heeft ook al zijn effectiviteit bewezen en heeft intussen een succesvolle reputatie opgebouwd met (chronische) ziekten.
Reiki is eenvoudig, veilig en werkt! of je erin gelooft of niet :-).