En Avant 3.57

4.8 star(s) from 29 votes
Dorp
Bonheiden, 2820
Belgium

About En Avant

En Avant En Avant is a well known place listed as Organization in Bonheiden ,

Contact Details & Working Hours

Details

De laatste jaren is dansen voor alle leeftijden nog hipper geworden dankzij de televisieprogramma’s So You Think You Can Dance, The Ultimate Dance Battle, Sterren op de Dansvloer,… Op deze trend willen wij, Dansschool En Avant, graag inspelen.

En Avant werd in 2013 met heel veel goesting en enthousiasme opgericht door Natalie Van den Broeck. Samen met haar gemotiveerd team van leerkrachten willen ze alle inwoners uit Bonheiden en omstreken aan het dansen brengen. Bij En Avant is dan ook echt iedereen welkom; kleuters, jongeren, volwassenen, jongens, meisjes,… Het dansaanbod is heel gevarieerd zodat iedereen zijn gading kan vinden. We proberen ook steeds in te spelen op de laatste trends in het danswereldje en regelmatig dansstijlen te upgraden of te introduceren. Ga op ontdekking doorheen onze website (www.enavant.be) en leer ons en ons aanbod gerust beter kennen.

Hopelijk mogen wij jou binnenkort ontmoeten in onze dansschool en maken we er samen een onvergetelijk en fantastisch dansjaar van!