EcoWerf 2.87

Aarschotsesteenweg 210
Leuven, 3012
Belgium

About EcoWerf

EcoWerf EcoWerf is a well known place listed as Public & Government Services in Leuven ,

Contact Details & Working Hours

Details

Spelregels op Facebook

We hebben deze Facebookpagina gemaakt om nieuws over EcoWerf met je te delen en om met jou in interactie te treden. Soms zullen we een reactie op onze pagina verwijderen. Hieronder kun je lezen wanneer en waarom we dat doen.

1) Je reactie is ongepast en/of strijdig met de normen, gebruiksvoorwaarden of regels van Facebook

Reacties die niet voldoen aan de normen, gebruiksvoorwaarden of regels van Facebook of die vulgaire of grove taal bevatten, kunnen worden verwijderd. Wij zullen meer bepaald reacties verwijderen die strijdig zijn met de toepasselijke wet- en regelgeving, die lasterlijk, beledigend, bedreigend of treiterend zijn, die obscene of pornografische inhoud bevatten of intellectuele eigendomsrechten schenden. Reacties met haatzaaiende uitspraken, persoonlijke aanvallen van welke aard ook of beledigingen gericht tot specifieke groepen van mensen op grond van etniciteit, ras, geloof, leeftijd of seksuele geaardheid zullen ook worden verwijderd.

2) Je reactie is niet relevant

Wij proberen je niet te censureren, maar sommige reacties zijn spam of zijn duidelijk naast de kwestie, bevatten ongefundeerde beschuldigingen of promoten diensten of producten. Ze kunnen worden verwijderd.

Indien je vindt dat wij je reactie ten onrechte hebben verwijderd, neem dan contact met ons op om dit samen te bespreken. Dat kan via ons e-mailadres communicatie@ecowerf.be

Meer info: https://www.facebook.com/communitystandards