DVV Verzekeringen Mertens-De Ridder 2.47

5 star(s) from 1 votes
Ternatsestraat 152 Bus 4
Essene, 1790
Belgium

About DVV Verzekeringen Mertens-De Ridder

DVV Verzekeringen Mertens-De Ridder DVV Verzekeringen Mertens-De Ridder is a well known place listed as Insurance Agent in Essene , Loan Service in Essene ,

Contact Details & Working Hours

Details

Wij, Lieve en Sigi, zijn enthousiaste verzekeringsagenten met meer dan 20 jaar ervaring in deze sector en gespecialiseerd in het aanbieden van complete verzekeringsoplossingen voor gezinnen en kleine- en middelgrote ondernemingen in de regio Affligem en Ternat.

Lieve Mertens is de "stichtster" van dit kantoor, zij nam in 1986, met veel succes, het roer over van haar vader en zorgt sindsdien voor het wel en wee van de verzekerden. Naast haar specialisatie in het schadebeheer is zij dé persoon om courante problemen op te lossen, "loopmeisje" te spelen indien een klant onmiddellijk dient te beschikken over een nummerplaat, enz. Haar motto "de klant is koning" is de belangrijke leidraad van dit kantoor !

Sigi De Ridder stapte in 1999 dit kantoor binnen en raakte er niet meer buiten ... Dankzij haar jarenlange ervaring in de industriële verzekeringswereld zorgt zij in eerste instantie voor de administratieve rompslomp van dit "vrouwenkantoor". Vermits ook voor haar "dé klant" op de eerste plaats komt vormt zij samen met Lieve het perfecte tandem !