Duiktank Transfo 4.64

4.5 star(s) from 93 votes
Transfostraat 5
Zwevegem, 8550
Belgium

About Duiktank Transfo

Duiktank Transfo Duiktank Transfo is a well known place listed as Sports Venue in Zwevegem , Sports Bar in Zwevegem , Scuba Diving in Zwevegem ,

Contact Details & Working Hours

Details

Transfo duiktank gaat voor een open beleid waarbij de duiktank voor heel wat bedoelingen kan ingezet worden door zowel sport- als beroepsduikers. Met zijn diepte en groot volume helder water is de duiktank een unieke locatie met veel mogelijkheden voor trainingen, opleidingen en initiaties. Bovendien zullen er in de duiktank belevingselementen en een moduleerbaar parcours aangebracht worden die voor extra uitdaging zullen zorgen.

De tank is 15m diep en heeft een diameter van 20m. Het is mogelijk om met 35 à 40 duikers tegelijk te duiken maar tijdens de publieke uren geldt een beperking van maximaal 25 duikers per tijdsslot. De watertemperatuur zal circa 14° à 18° bedragen en er wordt gedoken met eigen materiaal dat in een propere staat moet zijn. Er zijn kleedkamers en lockers voorzien maar gezien de beperkte plaats vragen we de duikers enkel het nodige materiaal mee te brengen.