Drinks Paal 3.52

4.5 star(s) from 14 votes
Paalsesteenweg 288
Paal, 3583
Belgium

About Drinks Paal

Drinks Paal Drinks Paal is a well known place listed as Shopping/retail in Paal , Liquor Store in Paal ,

Contact Details & Working Hours

Details

Aan de Paalsesteenweg vind je Drinks Paal: een waar drankenparadijs met ruime parking en een uitgelezen assortiment.

Wat een snoepwinkel betekent voor een kind, dat is Drinks Paal voor de bier- en drankenliefhebber: in de stemmige zaak van ruim 750 m² kan je terecht voor een hele ruime keuze aan speciaalbieren, interessante wijntjes, zeldzame en bekende likeuren en sterke dranken en een verrassend aanbod geschenkverpakkingen en drankenkorven. Er valt vanalles te ontdekken!

Door onze jarenlange ervaring in de drankenwereld weten we als geen ander wat de echte drankenliefhebber wil,Speciaalbieren en lokale bieren staan tegenwoordig echt in the picture en bij ons kan je vrijwel alle Belgische pareltjes aankopen per fles of per flesje, met meteen het juiste glas erbij. Voor de liefhebbers hebben we ook mooie selecties in geschenkverpakking of 75cl flessen.”

Een fles wijn, champagne, een mooie selectie bieren, een single malt whisky: ze zijn het ideale verwengeschenk. “We maken ons dan ook sterk dat we altijd het gepaste geschenk kunnen voorstellen, voor iedere gelegenheid en in iedere prijsklasse. In onze winkel is altijd een ruime keuze voorverpakt uitgestald, maar we stellen even graag een geschenk op maat samen voor onze klant.
Adres: Paalsesteenweg 288, Paal-Beringen
Tel: 011/220.112
e-mail: info@drinkspaal.be
website: www.drinks.be
facebook: www.facebook.com/drinkspaal
Openingsuren: van maandag tot zaterdag van 9 tot 18 uur, OP ZONDAG VAN 9 TOT 12.30 UUR